Pildikesi kevadest

Juuni on juba peaaegu poole peal ja ega väga kurta saa. Ilmake on olnud selline eestimaiselt suvine, ehkki suvi ise ju alles algamas. Olen saanud koduaias toimetades kerge jume ka, vähemalt kätele, näole ja rinnaesisele. Seda viimast siis enamasti vankriga kilomeetreid maha astudes.

Nendest kilomeetritest võiks kohe veidi pikemaltki rääkida. Ei ole ma enda jaoks ühtegi eesmärki seadnud, ei distantsi ega kaalunumbri muutumise osas, aga liitusin detsembribeebide grupi emmedega mestis väikese Endomondo ettevõtmisega. OK võib-olla veidi ikka jälgin, palju liigun ja kuidas teistega võrreldes asetsen. Aga kasu on kindlasti kahepoolne – mina saan endale kilomeetrid kirja ja hetkel veel 3. koha üldarvestuseski ning Täpike naudib und veerevas vankris, mis teatud unefaasis on talle väga oluline. Kui esimene tund on kõnnitud, siis edasi võib juba vanker mõnusasti kusagil vilus ka seista ja uni on hää. Eks panen enda jaoks siia ka kuu lõpus kirja, palju me kahekesi neid sammukesi kodukülas astusime.

Kirjutada tahtsin täna tegelikult vähe ja rohkem rõhuda piltidele. Tänu sellele liikuvale eluviisile olen ka taas looduses ninapidi maas või puus, jalgupidi märjas rohus või silmili samblas. Kui ikka loodus pakub imelisi hetki, siis tuleb need ka jäädvustada. Ilma kaamerata enam kõndima ei lähegi, sest olen endale leidnud võimalikult palju erinevaid marsruute, juba käidud ja veel käimata külavaheteed viivad päris mõnusatesse paikadesse.

Koduaias on hetkel seis selline, et midagi on õitsenud ja midagi alustavad ning kuldnokapaar koolitab poegi iseseisva elu tarbeks süüa otsima. Läbi kaamerasilma olen näinud seda:

 

Jalutuskäikudelt olen kaamera vahendusel kaasa toonud selliseid pilte:

 

Nagu näha olen teel nii varahommikuse kastepärlite ajal kui ka hilisõhtuse loojangu saatel. Ning selle kevade suurim rõõm on sirelitest. Kui veel lõhna saaks ka siia juurde monteerida, oleks hetk täiuslik. 🙂

Lisa1 😀 Sirel ootab talve. Eks vaatame, kuidas talle see külm mõjub. 😉

4 kommentaari “Pildikesi kevadest

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s