Suvine fotojaht V

Ütlen otse ja ilustamata, et see Fotojaht hoiab mind viimastel nädalatel kenasti tegevuses ning pakub mõnusat elevust ja pingetki. See hetk, kui uus teema avaldatakse ja tundub, et no kurrrja küll, pole ju kuidagi võimalik seda oodatud pilti teha.

Nii ka 5. teema “Läbi saju…”. Just eelmisel päeval kallas seda va vihmakest ja siis, kui vaja oli – mitte piiskagi. Muidu ikka kipume kiruma vihmast ilma, nüüd ootasin nagu hinge õnnistust. No ei tule.

Siiski, siiski… Tuleb taas teemale läheneda oma nurga alt, sest väljapääsmatuid olukordi pole ju olemas! Sadu? Kas alati peab see olema vesine? Esmalt meenus lastelaul – lehesadu, lehesadu, kuhu suvi kadus? Lehed kõik puus, ei miskit sadu. Ja siis päästsid mind võililled. Neid äraõitsenud valgeid pehmeid palle terve põllutäis siinsamas, tee neile ainult tuul alla ja võimas sadu käes.

Läks aega umbes pool tundi ja paarkümmend võtet enne, kui mulle meeldivaim valmis sai. Ise olin päris õnnelik ja tundub, et ka teistele meeldis, lausa 28 laiki. 😛

Mõnikord töötavad looduseseadused tagurpidi. Kui ei saja ülevalt, võib sadada alt üles!

DSC02619

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s