Head ja paremat

Viimase suvekuu esimesed päevad on täpselt sellised nagu meie suveilmad ikka – vihma, päikest, tuult ja äikest! Lilled on õnnelikud kastmise eest, aga samas on tugevad tuuled ka pahandust teinud ning minu armsad õrnroosad gladioolid vajavad lisatuge, et püsti püsida. Aga vihm on ju ka väga ilus, kui ta õrnalt piisk piisa haaval lilleõitel peatub. 🙂

Vihmamärgadest heinakõrtest ei hooli ka meie Pätu, kes igal hommikul oma “roheampsul” käib. 😉

Hoolimata ilmataadi heitlikest tujudest, on meil päris suur tõenäosus rõõmustada – tänane käik andis lootust, et need esimesena valmistehtud roosad jalavarjud lähevad siiski käiku ja mereroheline lõng saab ehk millekski muuks. 😉

34Q0W1a

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s