M – nagu…

M – nagu MERI. Eilse ilmaga oli igati paslik veeretada autorattad Kesk-Eestist Pärnu suunas ning nautida jahutavaid veemõnusid. Mina teadagi naudin rannamõnusid. Lapsed seevastu olid kohe täitsa õnnelikud! Õnne jagus mullegi ning sain oma merekohina-laksu korralikult kätte, sest merelt puhus päris tugev tuul ja tõi laineid randa. Küllap järgmine kord istun juba kivisel rannal ja mõnulen oma lemmikute – kivide – keskel. 🙂

M – nagu MAASIKAD. Käes on nende magusate mammude kõrghetk. Suvi ja maasikad kuuluvad kokku nagu laulusalmis – meri ja tuul. 🙂 Mulle sobivad nad ka igas vormis ja variandis – otse peenralt, moosina, koogi kaunistusena jne. 🙂

M – nagu MUUSIKA. Muusikat kuulan seinast seina, ainult väga raju rock ei kuulu minu playlist-i. Päris ilma muusikata ei kujuta ma aga üldse elu ette. See on saatnud mind sellest ajast, kui end mäletan. Tihti luban oma hinge paitada aga hoopis teistmoodi muusikal ja kuulan looduslikke instrumente ja artiste – tuule ja vihma esinemisi, tuisu ja tormi undamist, lehesahinapilli või lindudekoori. 🙂

Panen siia igati päevakajalise laulukese, sest lõpetasin just 20kg maasikate puhastamise. Ei imesta, kui neid nüüd uneski näen. 😉

Millised on Sinu MMM?

Üks kommentaar “M – nagu…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s