Valgust, rohelust, värve

Viimasest kirjutisest on nii palju aega möödas, et vahepeal on kalender juba kevadesse jõudnud. Vahepeal isegi oleks seda uskunud, kui esimesed kevadekuulutajad kohaliku poe akna all õitsemas leidsin. Täna on aga väljas mitmedki miinuskraadid ja õhk toredasti talvine. DSC07902.JPG

Möödunud nädala reede pakkus aga tõelist vahelduvat pilvisust, mil tihe lumesadu vaheldus ereda päikesepaistega ja nii terve päev. Sajuhoogude vahel leidsin mahti mahasadanud lumepallikesi jäädvustada – nagu pärlsuhkrul kõnniks. 🙂DSC07898

Järgmisel päeval tehtud jalutuskäigul leidsin kaunid roosad lepaurvad, mida ma varasematel aastatel polegi märganud ning vahva samblamustri vanalt kännult.

Loomulikult olen ma õnnelik, et siiski lubab ilmajaam ka kevadele kohaselt plusskraade lähipäevadeks ning ise tehtud õieilu. Too aga kirsioks tuppa ja siin tema õied löövad end lahti üsna pea.DSC07671

Sellele lisaks on suuremas koguses igasugust muud rohelist minu akna all laual tasapisi sirgumas. Oma aed vajab ju harimist, kui aeg näpud mulda pista.

Värvidega on selline lugu, et neid tahaks nüüd kevadele vastu minnes endale riietena selga panna. Vaatasin oma pisukest garderoobi ja ega ma sealt erilist värvivalikut tõesti leidnud. Domineerivad ikka hall, must ja valge. Nüüd, kui soov ja võimalus endale miskit uut selga hankida, valin ikka järjest julgemalt erinevaid värvilisi kangaid ja mustreid. Või on aeg sealmaal, et mida vanem eit, seda roosam kleit!? 😀 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s