Sõbralikud päevad

Sõbrad meenuvad ikka siis, kui hing tantsu vihub või siis muremõtteist hingekambreis uputab. Tavaolukorras – kodu-töö-pood-kodu-lapsed-mees-minaise ei tule ju pähegi ärgata kell 6, et hakata küpsetama küpsiseid või lastele koolikaaslastele magusaid muffineid. Mis siis, et eelmisel õhtul pisut peale südaööd sai lõpetatud trükkimine-printimine-lõikamine-sidumine-pakkimine, et sõbralikud sõnad saaksid kõik kenasti purki pandud. Kõige pisemad sõbrakesed said endale ikka seda, mis kõige rohkem rõõmu teeb – kommi!! 🙂

Aga seda kõike tegin ma suure rõõmuga, sest kui keegi on välja mõelnud ühe päeva aastas, et armsate inimeste nimel pingutada, siis need vastusaadud särasilmad, naeratused ja hellad tänusõnad on seda kõike väärt!BeFunky Collage

Vahele mahtus ka lõbusat lumeta vastelt, mida siseruumides toreda tegutsemisega tähistasime ning ei puudunud ka hernesupp ja vahukoorekuklid.

2 kommentaari “Sõbralikud päevad

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s