Mullipidu talvel

Pisifotograafina tekitasid minus juba paar päeva tagasi internetis nähtud jäätunud mullid rõõmsat elevust. Ohhoo! – efekt veel lisaks! 🙂 Tahtsin ikka ise järele proovida, kas ja kuidas õnnestub. Suvisest mullipallipeost saab lugeda siit.

Ostsin mullitaja. Lugesin juba pildi teinud inimeste kommentaare. Leidsin erinevaid võimalusi. Originaalmullitaja segu ajab asja ära. Proovisin siis esialgu nii. Muidugi tulid kaunid vikerkaarevärvilised mullid, aga lumele jõudes läksid kõik lõhki. DSC04587

Teine variant oli ise segu kokku segada – Fairy ja vedelseep. Katsetasin sellegi ära. Mullid, mis mullid! Ainult vähe aega. Kuna minu armsal abi-mullitajal hakkas külm, siis loobusime ja läksime tuppa sooja.

DSC04596

Umbes pool tundi hiljem, läksin välja ja mida ma nägin!?  Selliseid iludusi lume peal. Ei läinudki  siis kõik katki ju. 🙂

Kokkuvõttes – väga põnev katsetamine! Ja tulemus väga ilus! 🙂

Üks kommentaar “Mullipidu talvel

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s