Õrnvalgeid helbeid sajab

Detsember on väljas, aga mida pole – see puhas valge lumerõõm. Täna hommikul musi ja mõnusa kohvilõhna peale ärgates, sain veel ühe suure kingituse! Akna taga sadas valget lund! Kohv jäi ootama, riided kiirelt selga ja õue! Imeline tunne oli taas tunda, kuidas lumi hääletult langes ja puudutas kätt, põske, hinge… Hinge kõige rohkem, sest seal süttis ootusärevuse tuluke, lõi särama rõõm! Nii vähe on mõnikord õnneks vaja. Seisin seal nagu väike laps ja nautisin. Nautis meie koergi! 😀 Aitäh, selle imeilusa hetke eest! 🙂

 

9 kommentaari “Õrnvalgeid helbeid sajab

  1. Nataly Nieminen ütles:

    autisin täna kõvast tööpäevast jällegi , käisin oma asju lahti pakkimas all korrusel ja nüüd roomasin alles üles tagasi … läbi nagu läti raha …. Aga sulle armas inimene soovin ilusat Luciapäeva õhtut , kolmandat adventi ja ilusat lumesadu …

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s