Piiiduuu!

Täpselt nädal tagasi, kui pilditegemise kuupäevi vaatan, oli õues selline soe, et lapsed nautisid lõbusat veesõda lühikestes pükstes-varrukates! Meie pere keskmine tähistas nii oma aastaringi täitumist. Uus number ja uued rõõmud! Kui vanemale inimesele võib 13 ka ettevaatlikuks tegev number olla, siis lapsele ikka ainult rõõm – ometi saan lähemale suurtele. Miks nad küll tahavad sel ajal vanemad olla? Miks on parem olla vanem? Kas on ehk mõni asi siis lubatud, mis siiani oli keelatud – oled veel liiga noor! 😉 Kindlasti on aga lubatud käituda vastutustundlikumalt, hoolivamalt, sõbralikumalt, tähelepanelikumalt! Sellisena tundudki oma east vanemana, või nagu öeldakse – mitte vanem, vaid küpsem. 🙂DSC01248 DSC01249

DSC01278

Ma ei propageeri mitte vähimalgi moel alkoholi tarbimist, eriti kuna ise olen karsklasena selle täielik vastane, siis ühel päeval aastas annan järele. Kui sünnipäevalaps palub lastele mõeldud kihisevat jooki, siis hea küll! Õnneks on lastel ka juba nii palju tarkust, et nad teavad, miks “päris” alkohol meie kodus puudub ning külla saabunud täiskasvanud joovad peolauas teed, kohvi või mahla. Ja kõik on rahul!

DSC01311

Suur sületäis õnne ja kallistusi sulle, armas tütreke! Uude eluaastasse kuhjaga õnnehetki, rõõmutoovaid üllatusi, meeldejäävaid muljeid ja ikka rahulolu just sellisena nagu sa oled! Väike, aga väärtuslik, armas ja armastusväärne! Meie Nöpsik! 🙂

2 kommentaari “Piiiduuu!

  1. Nataly Nieminen ütles:

    Nöpsikule õnne ja ka sinule ja naudi seda aega, kui saad olla koos lastega, see on kõige väärtuslikum aeg … Laste shampus … hurraaa … ma olen nii harjunud, et siin Soomes näiteks töökohtades ei jooda kunagi, isegi mitte shampust … isegi mitte juubelite puhul … Eestis oli meil alati shampus laual töökohas ja mitte üks- vaid 12- näiteks aastavahetuse vastuvõtu ajal … mina ka ei ole alkoholi sõber ja isegi oma 50 a juubeli pidasin ilma alkoholita (Eestis ) Täitsa naljakas …. Aga Ilusat sügist sulle armas Sofikene ja kirjutamiseni—

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s