Suverõõmu kodus, kodukandist ja kaugemalt

Mis on meie aja lastele suurim väljakutse? Just see, kui nad saavadki välja kutse ehk siis kutse välja. See tähendab loobumist vedelemisest, lesimisest, näppimisest ja toksimisest. Ehk siis välja oma tavapärasest mis-iganes-seadmest. 🙂

Meie võtsime ette pisikese liikumise kõigepealt uues kodukohas. Kuna eelmisel õhtul sai ilma lasteta avastatud väikese asula suured võlud, siis otsustasime lastelaupäeval samuti sealt oma teekonda alustada. Pisike koht Pilistvere, aga pakub palju – liivarannaga supluskoht, vahva suur külakiik, kaunis kirik ja selle ümbrus ning kindlasti kiiduväärt suvekohvik, mille kohalikud noored tegusana hoiavad. Nii head jäätisekokteili nagu seal, ei ole ma kusagil mujal kunagi saanud. 🙂

DSC09256 DSC09259

DSC09272DSC09283DSC09290

Edasi liikusime lõuna poole ja jõudsime laste soovil Lõunakeskuse seiklusparki. Mina suhteliselt nõrganärvilisena jalutasin mööda kaubandust ringi sel ajal, kui lapsed nautisid kõrgustes erinevaid liikumisviise. Tähtis on see, et nad alla jõudes naeratasid ja igati rahul olid, mis siis, et rada oli raskem, kui nad arvasid.

Õhtuga koos jõudis kohale ka kõige vanem laps ja täna lubasime endale ja lastele tubaseid toimetamisi – alguse sai põnev puzzlepühapäev, mis kindlasti jätkub ka teistel nädalapäevadel, sest 2000 tükki sellise mõnusa suvesoojaga ei ole kuigi kerge kokku panna. Algus on vähemalt tehtud – tükid on sorteeritud. :DSC09335

2 kommentaari “Suverõõmu kodus, kodukandist ja kaugemalt

  1. Nataly Nieminen ütles:

    Pilistvere on ilus koht , natuke maad edasi on Arussaare ja siis veel natuke maad on Soomevere, kus seisab tee ääres suur maja kuuseheki sees ja see on minu lapsepõlvekodu.
    Kui mööda söidad tee pilti ja saaksin oma kodukest veel näha …. seal elab vist ka üks pere veel, ei tea …

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s