Suvesüdames

Viimane nädal puhkamist on olnud tõeline puhkamine, nagu Hardi Volmergi laulis – ei midagi erilist! Kui kaameraga mööda heinamaid ja põlluveeri kõndimine just eriline ei ole. Kõndimine ise on täiesti minulik osa igapäevasest rutiinist, aga kõik see, mis kõndimise ajal tähelepanu endale tõmbavad, on küll erilised! Kasvõi minu enda jaoks. 🙂

Enamasti on need mis-kategooriasse kuuluvad, aga väga ilusad sealjuures. Mõni meelitab oma kaunist kübaramoodi kiitma, mõni kutsub meelierutava lõhnaga. Sõnaga olen neil peos! Ja siis omakorda on nemad minu peos, kas otseses või kaudses tähenduses kaamera vahendusel. 😉

DSC07469

DSC07392

DSC07553

Ühel õhtul kohtusin aga kolme tundmatu kes-iga. Lõbus on nende askeldamist jälgida ja siis kui 50 klõpsu on tehtud, siis kodus avastada, et 1-2 on enam-vähem välja tulnud ka, kuna neil on näha pisut enamat kui tundlad või jalad. 😀

putukad

Ja ei saa ma ikka üle neist lemmikutest! Võtsin seekord julguse kokku ja noppisin endale koju ka kaemiseks. Imeline suvetunne! 🙂

DSC07484

4 kommentaari “Suvesüdames

  1. Nataly Nieminen ütles:

    Ja käsi südamele pannes saab öelda, et need kõige lihtsamad asjad on kõige ilusamad , lihtsad ja loomulikud ja imekenad. Looduses saab vaadata ja teha pilte lõpmata kaua ja palju . Aga kui mõnus on talvel, jõulude aeg võtta see album lahti, kus on suvesoojad ja mõnusad pildid …
    Suur tänu et sain vaadata ja nautida Ilusat nädalavahetust

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s