Julge proovida!

Armastus on nagu õunakook. Ainult sellele peale vaadates, ei oska ju öelda, kui hea ta on. Tuleb haarata võimalusest ja maitsta. Tihti me arvame, et suhe toob meie ellu armastuse. Tegelikult toome meie armastuse suhetesse ja paneme selle kasvama. Väikesed seemned vajavad hoolt. Kastmise ja kallistamise ja päikesepaiga võib teha imetegusid, mille tulemusi tunneb ainult südames ja südamega. Seemned aga külva tühjale põllule, mitte lopsakale heinamaale! 😉

Igaühe jaoks on kuskil keegi. Igaühe.. Sa oled selles valikus juba sees.

Mõnel päeval antakse meile valik, mis vajab südamega vaatamist, armastusega teostamist. Suurim on armastusejõud. Mitte raha. Alles pärast seda, kui viimane puu on maha raiutud! Alles päras seda, kui viimane jõgi on mürgitatud! Alles pärast seda, kui viimane kala on püütud. Alles siis mõistame, et raha ei saa süüa. Adam J. Jackson

Ühtsuses peitub jõud! Ühised jõupingutused viivad sihile ja toovad õnnehetki. Ühiselt tehtud päevatööst puhkamine suurendab tahtmist homme jälle tegutseda. Nii on igas eluvaldkonnas. On see lastega onni ehitamine, kallimaga kodu ehitamine või suhte ülesehitamine. Kooselu ei ole nimisõna, see on tegusõna. See pole miski, mida sa omandad, vaid miski, mida sa teed. Barbara de Angelis.

Hirmul on suured silmad, teab rääkida rahvatarkus. Kuna mõtetel ja kartustel on omadus täide minna, tuleb ennast üles leida hirmu sees olles. Suured silmad avavad laiema vaatevälja, pakuvad kõrvalteid lahenduse leidmiseks, juhivad julguse poole. Hirm juhib su kitsale rajale. Armastus ütleb: “Siruta käed välja ja lenda koos minuga!” Sel ajal tuleb julgeda vaadata “raamidest väljapoole”. Uskuda, et kõik on võimalik ja sellega hakkab hirm kahanema ning heaolu ja õnne võimalused kasvama. Üheskoos. Ühiselt. Ühtemoodi.

DSC00827

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s