Merehõngu nautimas

Suured saavutused algavad väikestest pingutustest. Suured emotsioonid saavad alguse pisikesest leegist. Suurim õnn kogub enda ümber kiht-kihilt pisikesi õnnehetki. Paigutab need südame kambritesse, et sealt alati oleks võtta, kui soovime.

Tänu on suur! Tänulikkus iga vähimagi hea sõna ja kauni silmapilgu eest, naeratuse ja hella puudutuse eest, suurendab seda õnne. Mida  rohkem märkame asju, mille eest olla tänulik, seda suurem on õnnetunne. Õpi kuulama oma südamesosinaid ja vaatama selle hea tunde sisse. Ja kes ei tahaks olla õnnelik? 🙂

Õnn koputas mu hingeaknal. Õnneks olin kodus ja võtsin ta vastu. Sain taas veeta aega oma salajase armastuse seltsis – merega. Imeline ääretu vabadus, jahe meretuul laineid veeretamas ja minu juukseid sasimas. Mina ainult nautisin. Mõned klõpsud võtsin kaasa ka. Ja kindlasti südamed, mida esimese hooga ei märganudki. Aitäh abistajale! 🙂

KukerannaDSC03384 DSC03323 DSC03340

DSC03373

DSC03436

DSC03364 DSC03377

DSC03387 DSC03345

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s