Võilillevaimustus

Sel kevadel, nagu juba varemgi mainisin, olen hakanud kõike loodut enda ümber hoopis teise pilguga märkama. Või ei kõnetanud loodus mind varem? Või ei olnud minulgi aega peatumiseks, nuusutamiseks, paitamiseks? Igatahes kõnnin praegu mööda teed ja pilk haarab iga taimekest, mis nagu kutsuks end vaatama. Ju nad ikka iga inimese jaoks end sätivad ja poputavad, et saada head sõna või lahket pilku, mis nende ilu kiidaks. Supersoojade ilmadega olen saanud ka oma lemmiktegevust – kõndimist – hoolega harrastada. Tänane retk oli umbes 10km. Oleneb muidugi, kus kõndida, aga mina marssisin täna päikesepaistes mööda maanteed. Ja minu meeleheaks olid võililled vahetanud oma kollase rüü õhukese hõbedase kleidikese vastu. Seemned tuleb ju edasi kanda, et järgmisel kevadel oleks uutel vaatajatel silmailu ja puhumisrõõmu. Eriliselt jäid silma just viimased lahkujad, mis veel lillesüdamiku küljes tuult trotsisid. Head teed! 🙂

võilill1

võilill2

võilill3

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s