Võililleline

Hetk on täpselt paras, et jäädvustada kaunist kuldset võililleaega. Õitsevad nad praegu iga pool ja kõhuli nende vahele visates on peale magusa lõhna tunda-kuulda ka sumisevaid külalisi. Käisin eile, heitsin pikaligi ja lasin ajal lihtsalt voolata. Tegin ka mõned klõpsud sealtsamast õite vahelt sinisesse taevasse. Äraõitsenud karvapallidel on lõbusad kollased tutikesed küljes ja peagi on terve ilm täis õhkõrnu võililleseemneid, mida lapsed ja tuuled aitavad lennutada.

võililleline

Silma hakkas veel mõnus roheline mägi ja pisut kangem samblakattega kivimürakas. Lumivalged õied tervitasid möödujaid ja roosades õites puu tõmbas ka tähelepanu endale. Kaunis on see Eestimaa loodus. 🙂

õieline

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s