Fotojaht – kodu

Näitan uhkusega oma kaunist kodumaja, mis sai alles väsinud halli asemele uue särava kuue. Samas on see ju vaid vorm, loeb ikka sisu. Öeldakse, et kodu on seal, kus on sinu süda. See maja pakub mulle küll hetkel peavarju, aga minu süda….. on hoopis kusagil mujal…….unistama peab suurelt, ma tean! 🙂DSC00821

Siin on ka kellegi kodu

5 kommentaari “Fotojaht – kodu

  1. Anni ütles:

    See on väga kaunis korrusmaja – kaasaegne ning “rõõmus”, kuid jah, paljudel on kindlasti hing hoopis, kas lapsepõlvekodus või -talus …. ja kes siis meist ei sooviks ka koguni … oma isiklikku maja 😉

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s