Fotojaht – unistamine

Esmalt üks pilt, mis ütleb rohkem kui pikk jutt..

???????????????????????????????

 

Sellesama hetkel parima lugemisvara kõrvalt leidsin ühe unistava tegelase. Kui saaks sinna teisele poole klaasi… 😀

???????????????????????????????

Mina ise aga… Ma armastan itaalia keelt, itaaliakeelne muusika on minu lemmikute esireas ja ükskord lähen sinna minagi.  Viimati käisid seal minu kallid vennatütred. Minu soov oli saada üks väike asjake, millel midagi itaaliakeelset peal. Nemad oma suure südameheadusega tõid mulle terve “kummisääriku” koju kätte. 😀547690_335380116546168_129329613_n

Teised ka unistavad

3 kommentaari “Fotojaht – unistamine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s