Taaskohtumiserõõm! :)

Usud või ei – elu on nagu puzzle kokkupanek.

Raam on Sul juba olemas! Selle eest kandsid hoolt Sinu armsad vanemad, luues Sulle mälestusterohke lapsepõlve. Andes sulle eluteele kaasa kogu oma armastuse, tarkuse ja hoolivuse. Istutades sinu südamesse kindla teadmise, et kodu on koht, kuhu võid alati tulla.

Järgmised read Sinu elupildis sünnivad Sinu enda otsustest, valikutest ja tegudest. Võta aega enda südamehäält kuulata, siis astud õigeid samme. Kui mõnikord üldse tükid omavahel ei klapi ja tuleb tahtmine käega lüüa, siis peatu, hinga ja mõtle oma tugevustele – need aitavad sul rajal püsida. Ning loomulikult oleme me kõik sinu jaoks alati olemas, kui vajad. Saada vaid tuulega oma sõnum teele ja me püüame selle kinni!

Jätkuvalt kauneid seiklusi, mõtlemapanevaid õppetunde ja kordaminekuid Sulle eluteel, kallis Reilu!

DSC07033

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s