Rõõm tantsust kui eluviis

Mida ma tegin algklassilapsena peale koolitunde? Tähekeste koondused pioneeritoas, rivivõistlusteks drillimine peale tunde, võimalus olla salgajuht, treenimine 10 olümpiastardiks ja isegi korra saates osalemine(kõrgushüppe 3. koht vabariigis).

Kui klassijuhataja vahetus, leidsin oma kire tantsu vastu – sel ajal siis peotants! Olen tänulik õpetajatele, kes kord meelitasid, kord tegid kohustuslikuks ja kogu klass tantsis. Poisse pidi rohkem präänikuga meelitama, tüdrukud nautisid enamus niigi kauneid kleite ja võimalusi käia vaatamas meistrivõistlusi Tartus ja mujalgi.

Nüüd vaatan heldimusega oma last, kes käib hoolega tantsutrennis ja loomulikult on suurim väljakutse Koolitants. Olen õnnelik, et vist koos emapiimaga andsin kaasa ka kübekese tantsuhuvi ja liikumisrõõmu.

Noppeid selle aasta Koolitantsult…

Desktop21

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s