2 kommentaari “Tähelepanek

 1. Nataly Nieminen ütles:

  Sellega ma olen nii nõus, nii nõus, Paljud ei oska suurtestki asjadest rõõmu tunda, mis siis veel väikestest rääkida , aina virisevad ja virisevad endal käed jalad otsas ja elu nagu lill. Mõni on rõõmus, kui hommikul silmad avab ja päikesekiirt näeb , või siis norskavat meest kõrval .. heheh ka rõõmustamist väärt, isegi kui invaliid olen.

  Meeldib

  • sofikene ütles:

   Aitäh, armas Nataly! Leidsin su kommentaari alles nüüd. 🙂 Õige ta on, et seda suurt näevad kõik, aga hinnata ei oska alati. Väikesed väärtuslikud hetked võivad aga õnnetunde tõsta taevakõrgustesse! Ole ainult kohal! 🙂

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s